Bankstellen Echt


Al direct bij binnenkomst in de sfeervolle showroom van Janssen Meubelen in Echt maakt u kennis met de fraaie en hoogwaardige collectie bankstellen die het familiebedrijf voert. Van een leren tweezitsbank tot een ruime stoffen hoekbank. En van een klassieke bank tot een moderne en van alle gemakken voorziene driezitsbank. Kiest u voor de klassieke opstelling van een driezitsbank, een tweezitsbank en een losse, comfortabele stoel in dezelfde uitvoering? Of combineert u diverse stijlen en kleuren? De ervaren interieurstyliste van Janssen Meubelen adviseert u graag over de vele mogelijkheden die de collectie te bieden heeft. Als inwoner van Landgraaf, Venlo, Maastricht of Roermond zoekt u een nieuw bankstel? Janssen Meubelen geldt als dé specialist op het gebied van leren bankstellen en stoffen bankstellen.

bankstellen echt janssen meubelen

stoffen bankstellen echt janssen meubelenLeren bankstel

Zoals u van een kwaliteitszaak als Janssen Meubelen mag verwachten zijn de bankstellen van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Qua leer, qua stof en qua voering en afwerking. De meeste modellen zijn in hoogte en in zitdiepte verstelbaar, waardoor u niet alleen bent verzekerd van een stijlvolle bank, maar eveneens van een heerlijk zitcomfort. Zowel liefhebbers van eigentijdse en moderne bankstellen als liefhebbers van klassieke of landelijke bankstellen weten bij Janssen Meubelen in Echt te slagen bij de aankoop van een prachtig leren of stoffen bankstel. De meer luxere bankstellen uit de veelzijdige collectie van het familiebedrijf zijn zelfs voorzien van verstelbare voet- en neksteunen. Over comfortabel genieten gesproken!

Leren bankstel echt janssen meubelen

eigentijdse en moderne bankstellen echt janssen meubelenInrichten woonkamer

Maar Janssen Meubelen uit Echt verkoopt meer dan bankstellen alleen. Zo vindt u eveneens comfortabele woonkamerstoelen, houten salontafels en houten kasten in de ruime showroom. Alles dus om uw woonkamer op een fraaie en persoonlijke manier in te richten. De salontafels en kasten worden in de eigen meubelmakerij in Koningsbosch door ervaren vakmensen vervaardigd. Naast de in de showroom getoonde modellen, behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Van een woonkamerkast van twee bij drie meter tot een lage salontafel of een stijlvol dressoir. De mogelijkheden die de vakmensen van Janssen Meubelen bieden zijn eindeloos. Ook bij de creatie van maatwerkmeubelen maken de specialisten louter gebruik van massief eikenhout. Laat u verrassen door de fraaie bankstellen en overige meubelen die Janssen Meubelen voeren. Janssen Meubelen: de woonspecialist in de omgeving van Venlo, Landgraaf, Maastricht en Roermond.

Inrichten woonkamer echt janssen meubelen

Inrichten woonkamer echt janssen meubelenOpeningstijden


Showroom • Maandag t/m Donderdag:
 • 10.00 - 18.00 uur
 • Vrijdag:10.00 - 20.00 uur
 • Zaterdag:10.00 - 16.00 uur
 • Dinsdag: gesloten

Janssen Meubelen
janssen meubelen

Koopzondagen 2019


 • 2 juni: 13.00 - 17.00 uur
 • 10 juni: 2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur
 • 29 september: 13.00 - 17.00 uur
 • 27 oktober: 13.00 - 17.00 uur
 • 1 december: 13.00 - 17.00 uur
 • 15 december: 13.00 - 17.00 uur
 • 26 december: 2e Kerstdag:
  11.00 - 17.00 uur

Contactformulier