relaxfauteuils echt


Na een lange werkdag kijkt u al reikhalzend uit naar een ontspannen avond voor de televisie. Een paar heerlijke en comfortabele uren zittend op uw eigen relaxfauteuil, daar bent u aan toe. Een relaxfauteuil die perfect past bij u lichaamsbouw, een perfect zitcomfort kent en die u in een handomdraai in de door u gewenste positie kunt zetten. Wat een luxe, wat een comfort. Heeft u nog geen relaxfauteuil? Janssen Meubelen uit Echt is in de regio’s Landgraaf, Venlo en Sittard dé specialist op het gebied van hoogwaardige relaxfauteuils. Maak kennis met de ruime collectie relaxfauteuils en pas, voel en zie welke fauteuil het beste bij uzelf en uw woning past.

relaxfauteuils echt janssen meubelenLeren relaxfauteuils

Janssen Meubelen verkoopt zowel leren als stoffen relaxfauteuils. Ook een combinatie tussen beide materialen is mogelijk. Gemene deler van alle door het familiebedrijf verkochte relaxfauteuils is de hoge kwaliteit van de fauteuil. Van het leer en het stof tot de voering en de afwerking. Het ruime aanbod van relaxfauteuils maakt de sfeervol ingerichte showroom de ideale locatie om de perfect passende relaxfauteuil te vinden. Zowel qua kleur en uitvoering als qua zitdiepte en zithoogte. Zo vindt u in de maar liefst 800 m² grote showroom niet alleen een relaxfauteuil die aansluit bij uw woonstijl, maar ook bij uw lichaamsbouw. De kwaliteitsvolle en stijlvolle relaxfauteuils zijn immers verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Met enthousiasme en vakmanschap tonen de ervaren medewerkers van Janssen Meubelen u de vele mogelijkheden van de gevoerde relaxfauteuils. Gaat uw voorkeur uit naar een manueel verstelbare relaxfauteuil in leer met een rvs onderstel of een stoffen sta-op relaxfauteuil met een draaipoot? Of kiest u voor ultieme luxe en ploft u heerlijk neer in een met twee motoren uitgevoerde relaxfauteuil? Perfect comfort en oogstrelend design. En wenst u geen hinderlijke kabel door de woonkamer? Janssen Meubelen verkoopt eveneens met een accu uitgevoerde relaxfauteuil.

Leren relaxfauteuils echt janssen meubelenstoffen relaxfauteuils echt janssen meubelenEikenhouten meubelen

Janssen Meubelen geldt in de regio’s Roermond, Venlo, Maastricht en Landgraaf niet alleen als specialist in de verkoop van relaxfauteuils, het familiebedrijf voert immers eveneens een ruime collectie houten tafels, houten kasten en houten salontafels. Ambachtelijk gemaakt van massief eikenhout en met een prachtige en sfeervolle uitstraling. Ook vindt u in de aan de Bosstraat in Echt gelegen showroom heerlijke bankstellen, eetkamerstoelen, woonaccessoires en zelfs voorbeelden van buitenkeukens. En traprenovaties? Die verzorgt Janssen Meubelen uit Echt eveneens.

specialist in de verkoop van relaxfauteuils janssen meubelen echtEikenhouten meubelen janssen meubelen

Eikenhouten meubelen janssen meubelen echt

Openingstijden


Showroom • Maandag t/m Donderdag:
 • 10.00 - 18.00 uur
 • Vrijdag:10.00 - 20.00 uur
 • Zaterdag:10.00 - 16.00 uur
 • Dinsdag: gesloten

Janssen Meubelen
janssen meubelen

Koopzondagen 2019


 • 2 juni: 13.00 - 17.00 uur
 • 10 juni: 2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur
 • 29 september: 13.00 - 17.00 uur
 • 27 oktober: 13.00 - 17.00 uur
 • 1 december: 13.00 - 17.00 uur
 • 15 december: 13.00 - 17.00 uur
 • 26 december: 2e Kerstdag:
  11.00 - 17.00 uur

Contactformulier